Friday, May 4, 2012

[Event] Rompakan Bersepadu Arahan Aloy Paradoks


Mngikut perancangan ,
 malam esok Siz akan bergembira dengan rakan-rakan untuk menyaksikan 
Projek Teater Trilogi Rompakan  Bersepadu
arahan kawan Siz , Aloy Paradoks.
[ Siz kawan awak kan Aloy? ngee ]

Tiket dah di tempah.

Giler teruja nak gi tenguk teater ni!

ROMPAKAN BERSEPADU ep 1 - Plan B

Karya &Arahan :Aloy Paradoks
.Lakonan : Fasyali Fadzly, Rayza MukMin, Shyrudin, Aman Nassim, dan Mustaqim
Tarikh : 03 mei - 06 mei 2012.
Tempat : Stor Teater DBP, KL.
Jam : 8.30 MALAM setiap hari.
Tiket : RM 20.
Tempahan : 012-6293327/ 03-78317949




Klik pada link-link dibawah untuk menyelami projek teater trilogi ini!

Pengarah Rompakan Bersepadu Encik Aloy Paradoks.

 Review oleh  www.broframestone.com

http://pakatanparadoks.blogspot.com

Sinopsis Teater Trilogi ROMPAKAN BERSEPADU - Plan B 

Brewing up a trilogy

Event Page






Personal experience Siz ngan Aloy.
Aloy nih tak leh pegang mic sebenarnya. Bila dah bagi dia, dia akan cakap non stop.
Tapi bukan cakap merapu ya.
Dia akan menceritakan perihal diri dia dan bagaimana dia telah berusaha untuk capai ke tahap ini.
Aloy adalah seorang yang sangat friendly.
Lebih-lebih lagik dengan orang yang dia tak kenal.
[ Sebab ada jugak jenis orang yang tak suka nak berkata-kata dengan orang  yang dia tak kenali}
Tapi kalau duduk dengan Aloy, memang tak akan kering gusi dibuatnya.

www.aloyparadoks.com

Karya Aloy, Hasil tulisan titik peluh beliau!

Tarikh Lancar : 24 March 2012

Tarikh Lancar : 17 SEPT 2011

Tarikh Lancar : 18 JUN 2011

BurgermpaK

0 comments:

loveNmarriage

World Wide Web