Tuesday, March 6, 2012

Carik buku tak jumpa...


Tia Adila gadis yang sering dibuli emak dan kak tirinya. Demi amanat si granny, Tengku Rafique, seorang anak muda sampai ke Kuala Lumpur untuk mencari cucu Madame Marianne yang hilang sejak kecil. Adelia de Casper mahu segera dijejaki untuk menghalang niat jahat daddynya. Kerana tidak tahan dengan perbuatan emak tirinya, Tia Adilia mengambil keputusan melarikan diri. Bukan dekat tapi ke Paris! Tak disangka-sangka Tengku Rafique juga menaiki penerbangan yang sama ke Paris lalu bermulalah perjalanan Tia Adilia yang penuh dengan kejutan, kebahagiaan dan cinta yang tidak lagi berakhir sepantas angin."

Percaya atau tidak, Siz carikan buku ni untuk kawan yang duduk di Lumut. 
Akak tuh mintak sangat-sangat carikan buku ni sebab kat Lumut dah sold out. 
So, Siz pun carik la kat area Ikano and The Curve. 3 kedai buku takde stok.

So semalam [Isnin] Siz try la carik kat kawasan Jalan TAR. 
5 kedai buku semuanya dan semua kata 
"Sorry Kak, dah habis stok. Tak pasti diarang reprint"

Alamak! 

Okie takper try online. Tapi... ALAMAK! campur kos pos rm9 dah mahal la pulak kan.

In the end, Siz try call MPH One Utama. Dengan suara manis dan menyejukkan hati.
 " Ada stok kak. 8 naskah "

YAHOOOO!!!! ops! ALHAMDULILLAH!


loveNmarriage

World Wide Web